Коледен благотворителен бал на Лайънс клуб Габрово

Кръстина Борисова22:34, 03.12.2013г. | Прочетена : 2706

Събраните средствата са насочени към подкрепа на социално слаби, но талантливи деца от Габрово

В последната събота на месец ноември се проведе Коледния благотворителен бал на Лайънс клуб Габрово. Със събраните средства от вечерта ще се осигури финансиране на инициативата „Стани благодетел на талантливо дете в неравностойно социално положение” през следващата година.

Средствата са насочени към подкрепа на социално слаби, но талантливи деца от  Габрово, чийто изяви ще бъдат подпомогнати от Лайънс клуб Габрово.

 

Вечерта беше уважена от паст Дистрикт управител на Дистрикт 130 България и председател на УС на фондация Lions Quest за България – Петър Маламов, гости от Лайънс клуб Варна Академика, от Лайънс клубовете във Велико Търново и Пловдив.

На събитието присъстваха: Таня Христова - кмет на община Габрово и зам.кметовете Нела Рачевиц и Климент Кунев, както и над 100 гости.

За да подкрепят благотворителната инициатива, гости на събитието бяха Валя Балканска, гайдарят Петър Янев и родопчанката Веселина Бабаджанкова.

Освен чрез куверта, гостите проявиха щедрост и с участието си в благотворителен търг и томбола с късмети.

Всички присъстващи имаха възможност да си закупят коледни картички и сувенири от Коледния базар, специално изработени от ученици на Математическата гимназия „Акад. Иван Гюзелев” Габрово.


Тагове : Лайънс клуб Габрово   благотворителен бал   

Свързани новини


Коментари


facebook twitter rss rss  

Предстоящи събития
Четвъртък, 25 Октомври 2018
Дистрикт 130 - България
EUROPA Forum (Skopje, Macedonia FYROM)