Награждаване на финалистите в конкурса ЗВЕЗДИТЕ НА МЕТРО

Д-р Венцислав Стоев от ЛК "Силистра" спечели наградата на публиката.

08 Oct, 2015
На 06.10.2015.в  "Метро Академия" София се проведе церемонията по награждаване на финалистите в конкурса "Звездите на Метро 2015", в парньорство с АЛК, Дистрикт 130 България и с медийната подкрепа на редица водещи национални медии. 
Престижният конкурс "Звездите на Метро" се провежда в 28 страни в Европа. Насочен е към социалните постижения на бизнеса и политиката му за подпомагане на нуждаещите се в различни сфери от живия живот. 
 
Тази благородна мисия се срещна с идеите на Лайонизма и заедно поставихме основите на дългосрочен проект по представяне на добрите социални практики от дребния и среден бизнес в България. 
 
Ние, Лъвиците и Лъвовете от АЛК, Дистрикт 130 България взехме активно участие с представяне пред българското общество на социално отговорните инициативи на нашите членове.
 
В резултат на оспорвана борба между значими каузи в полза и за благото на хората, нашият Лайънс приятел д-р Венцислав Стоев от ЛК "Силистра" спечели наградата на публиката. Оригинален приз, грамота и паричен гранд получи от негово име Дистрикт говерньора на АЛК, Лайън Пламен Чингаров.
Инициативата на Лайън Стоев „Годишна награда за талантливи ученици и учители“, показва голямото му Лъвско сърце и далновидната му идея, че знанието е общо дело - на учителя и на ученика. Децата са нашето утре и откриването и развитието на талантите във тях е важна задача на знаещи и проектиращи бъдещето умели хора.
 
Ние служим в полза на обществото на Бълагрия! 
 

Коментари (0)

Вашият коментар :